Zolder

Zolder

Creëren van kamers
Vaak wordt er met een zolder niet veel meer gedaan dan wat dozen met oude rommel bewaren. Eigenlijk is dat zonde! Novo kan u helpen om uw zolder om te toveren tot een volwaardige leefruimte door het creëren van kamers.

Afwerken dakkapel
Novo plaats geen dakkapellen, maar werkt ze wel regelmatig af. Voor het plaatsten van dakkapellen raden wij altijd www.ruiterdakkapellen.nl aan, omdat ze snel en professioneel zijn en toch goed geprijsd zijn. Het afwerken van een dakkapel kan de leverancier van de dakkapel ook wel doen, maar dat is niet hun specialiteit. Bovendien is Novo veel voordeliger voor de arbeidsintensieve afwerk-werkzaamheden. Ook het verwerken van elektra en halogeen verlichting hoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Washok
Staat uw wasmachine en/of droger nog in de badkamer? Dat is toch zonde van de badkamer? Waarom creëert u niet een mooi ruim washok op zolder? Met een wastafel en werkbank zodat er eindelijk ruimte is om de was naar behoren te doen. En dat zonder dat het vuile wasgoed hinderlijk in de gang of de badkamer ligt! Mocht u de mogelijkheden verder willen bespreken, dan horen wij dat graag.

Novo's Unieke formule

Scroll naar boven