Keuken

Keuken

Regelmatig plaatst Novo keukens voor klanten, maar dat heeft niet onze voorkeur. Zeker als u van plan bent een hoogwaardige kwaliteitskeuken te plaatsen. Wij raden dan altijd aan om ervoor te zorgen dat de leverancier waar u de keuken koopt hem ook te laten plaatsen. Alle verantwoordelijkheid ligt dan bij één partij en heeft u zekerheid dat u nooit van het kastje naar de muur gestuurd kan worden. (Kunt u zich voorstellen wat de keukenverkoper zal zeggen als de oven het niet doet nadat Novo die geplaatst heeft?)
Het plaatsen van gewone keukens, bijvoorbeeld een Ikea keuken (www.ikea.nl, één van de voordeligste in de markt) is geen enkel probleem en doen wij graag voor u.
Voor een kwaliteitskeuken raden wij aanschaf van uw keuken in Duitsland aan: het is goedkoper, de kwaliteit is beter en de dienstverlening nog ouderwets goed. Kijk eens op www.gerwens-kuechen.de (net over de grens bij Enschede).

De keuken installatie klaar maken
Als de keuken door de leverancier geplaatst gaat worden, moet het leidingwerk helemaal volgens tekening gereed zijn. Het is belangrijk om tijdig te weten wanneer de keuken geplaatst gaat worden en dat de technische tekening tijdig voorhanden is. Bij bijna al onze grote verbouwingen maken wij de keuken volgens tekening installatie klaar.

Novo's Unieke formule

Scroll naar boven